Loginformular
Registrering
Profiloplysninger
Logindata
eller login
Bedste chokolade
-
Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
Cremet 36% hvid chokolade, som er chocolatierkunstens højdepunkt. Det smelter langsomt på tungen og bringer smagen af smørkager, vaniljemælk, der gradvist åbner sig i smagen af vaniljebudding. Vandfaldet af smag afsluttes med bløde toner af karamel og friskhed. Kakaosmør kommer fra en blanding af Kayambe kakaobønner. Michel Cluizel skabte den med en nøje udvalgt kombination af bønner fra Mellemamerika, Afrika og Java for at opnå en fyldig, men delikat chokoladesmag.59,90 kr
44,90 kr
På lager
-
Michel Cluizel Grand Cru Guayas Café Bio 70% 70g
70% chokolade fra kakaobønner fra Guayas-regionen i Ecuador med knuste kaffebønner af den aromatiske Arabica-variant fra Brasilien (min. 9%). Chiapas-regionens høje højde og økologiske dyrkningsmetoder giver kaffebønnerne en gourmetaroma og enestående smag, der vil appellere til selv den mest krævende kender.59,90 kr
47,90 kr
På lager
-
Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
Blød chokolade med en afbalanceret rund smag skiller sig ud med en fyldig kakaoaroma med et strejf af træagtige noter med en dråbe lakrids. Denne 72% chokolade skabt af en nøje udvalgt kombination af forskellige typer kakaobønner fra Mellemamerika, Afrika og Java kaldet Kayambe.59,90 kr
44,90 kr
På lager
-
Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g
Høj procentdel - 45% - mælkechokolade. Chokoladen har en meget glat, fløjlsblød tekstur med subtile smage af karamel og kondenseret mælk. Den fik sin "lige rigtige" sødme takket være det høje indhold af kakaomasse. Den er skabt af en udvalgt kombination af kakaobønner fra Mellemamerika, Afrika og Java kaldet Kayambe, som er kendetegnet ved en fuld afbalanceret smag og intens aroma.59,90 kr
44,90 kr
Ikke på lager
-
Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
Mangaro-plantagen ligger i Ambohimarina-området i Sambirano River Valley i det nordvestlige Madagaskar. Den har fået sit navn fra navnet på junglen, der omgiver kakaotræerne med sin skygge - Mangamaro "Land, hvor mangotræerne vokser". Jorden, som mangotræerne har næret i århundreder, giver kakaobønnerne en unik eksotisk smag. Her dyrkes kakaobønner af den meget aromatiske og sjældne sort Criollo.59,90 kr
47,90 kr
Ikke på lager
-
Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g
Chokoladens rige farve varsler intensiteten af dens smag. Arcango er skabt af en udvalgt blanding af kakaobønner. De træagtige og krydrede noter, som kakaobønnerne fra Afrika giver til chokoladen, efterfølges af noter af krydret frugt (f.eks. grapefrugt) og blomster takket være bønnerne fra Mellemamerika. Bitterheden af kakao og noter af brændt kaffe kan opfattes i eftersmagen.59,90 kr
44,90 kr
Ikke på lager