×

Registrering

Profiloplysninger

Logindata

eller login

Fornavn er påkrævet!
Efternavn er påkrævet!
Fornavn er ugyldigt!
Efternavn er ugyldigt!
Dette er ikke en e-mailadresse!
E-mailadresse er påkrævet!
Denne e-mailadresse er allerede registreret!
Adgangskode er påkrævet!
Indtast gyldig adgangskode!
Indtast venligst 6 eller flere tegn!
Indtast venligst 16 eller flere tegn!
Adgangskoder er ikke ens!
Vilkår og Betingelser er påkrævede!
E-mail eller Adgangskode er forkert!
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g

Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g

Mangaro-plantagen ligger i Ambohimarina-området i Sambirano River Valley i det nordvestlige Madagaskar. Den har fået sit navn fra navnet på junglen, der omgiver kakaotræerne med sin skygge - Mangamaro "Land, hvor mangotræerne vokser". Jorden, som mangotræerne har næret i århundreder, giver kakaobønnerne en unik eksotisk smag. Her dyrkes kakaobønner af den meget aromatiske og sjældne sort Criollo.

Mærke

Michel Cluizel

59,90 kr

47,90 kr

Ikke på lager

Spor produkt tilgængelighed
Giv mig besked, når dette produkt er på lager igen

Oplysninger

Høj procentdel - 50% - mælkeplantagechokolade fra Madagaskar. Blød, cremet, glat chokolade. Den er værdsat for sin honning-karamel begyndelse, som udvikler sig til tropisk frugt og rosinesmag, efterfulgt af en eftersmag med noter af let honning og honningkager. Denne sammensætning bringer en glædelig, oplysende følelse.

Mangaro-plantagen ligger i Ambohimarina-området i Sambirano River Valley i det nordvestlige Madagaskar. Den har fået sit navn fra navnet på junglen, der omgiver kakaotræerne med sin skygge - Mangamaro "Land, hvor mangotræerne vokser". Jorden, som mangotræerne har næret i århundreder, giver kakaobønnerne en unik eksotisk smag. Her dyrkes kakaobønner af den meget aromatiske og sjældne sort Criollo.

Michel Cluizel kommer i 2021 med en ny udgave, hvor han forstærker smagen af sine plantagechokolader ved at øge indholdet af kakaobønner til mindst 70 % for mørk chokolade og 47 % for mælkechokolade. Når han laver chokolade, bekymrer han sig om hvert trin i chokoladefremstillingen. På emballagen finder du nu tegn, der er typiske for kakaobønnernes oprindelsesland. Udover navnet på plantagen lærer du også områdets navn og grundlæggende smagsnoter.

Modtaget priser fra internationale konkurrencer:

bronzemedalje, Academy of Chocolate, London, 2009, kategori "Bedste mælkechokoladebar"
førstepladsen, Salon du Chocolat, Paris, 2009
finalist, International Chocolate Awards, 2014, kategori "Bars - Milk plain/origin bars"
Ingredienser: sødmælkspulver, kakaobønner, kakaosmør, sukker, ægte Bourbon-vanilje. Kan indeholde spor af nødder og gluten.

Enestående kvalitet af ingredienser: Når det kommer til ingredienser, bekymrer Michel Cluizel virkelig. Han patenterede endda varemærket "Nobles Ingredients", hvilket i praksis betyder, at han i sine produkter bruger:

kun rent kakaosmør, uden tilsætning af vegetabilsk fedt,
naturlig Bourbon vanilje i stedet for vanillin,
bruger ikke sojalecithin eller kunstige smagsstoffer,
og alle produkter er 100% uden tilstedeværelse af genetisk modificerede organismer.


Vægt og størrelse: 70g, 161×79×7 mm

Chokoladefabrikken i familien Michel Cluizel har produceret enestående chokolade siden 1948. Den ligger i Normandiet i det nordlige Frankrig.

"Great Taste Award" er madverdenens ækvivalent til filmen Oscars. Den britiske sammenslutning "Guild of Fine Food" uddeler den årligt til de bedste kvalitets- og lækreste fødevarer i den relevante kategori.

Academy of Chocolate blev grundlagt i London i 2005. Ud over at evaluere kvaliteten af chokolade efterfulgt af årlige priser, er dets hovedmål at motivere chokoladeproducenter til at engagere sig i bæredygtig fair handel.

Salon du Chocolate er et internationalt chokoladeshow, der afholdes hvert efterår i Paris.

Yderligere information

Mærke Michel Cluizel
Kategorier Mælkechokolade, Michel Cluizel

Indsend din bedømmelse

Indkøbskurv

Du har ingen varer i din indkøbskurv.