Loginformular
Registrering
Profiloplysninger
Logindata
eller login
Oplysninger
70% plantage chokolade fra den brasilianske plantage "Riachuelo" i hjertet af regnskoven. I chokoladen er smagsnoterne af ristet kakao, tørret frugt og rød frugt harmonisk kombineret, hvorigennem de syrlige noter blinker. I sidste ende falder alt gradvist over i en krydret og chokolade-karamel eftersmag. Plantagen ligger i Bahia-regionen, i Ilhéus-regionen, tæt på Atlanterhavskysten. Kakaotræer vokser her sammen med mange lokale eksotiske træer som Massaranduba eller Pau d'Arco træer. Sådan brasiliansk permakultur i praksis.
Hvis du vil forkæle dig selv med et besøg på plantagen hjemmefra, så tag et kig på videoen fra Riachuelo-plantagen.
Michel Cluizel kommer med en ny udgave i 2021, hvor han forstærker smagen af sine plantagechokolader ved at øge indholdet af kakaobønner til mindst 70 % for mørk chokolade og 47 % for mælkechokolade. Når han laver chokolade, bekymrer han sig om hvert trin i chokoladefremstillingen. På emballagen finder du nu tegn, der er typiske for kakaobønnernes oprindelsesland. Udover navnet på plantagen lærer du også områdets navn og grundlæggende smagsnoter.
Ingredienser: kakaobønner, sukker, kakaosmør. Kan indeholde spor af nødder, mælk og gluten.
Enestående kvalitet: Michel Cluizel arbejder tæt sammen med landmænd og støtter dem med at bevare de traditionelle metoder til dyrkning og fermentering af kakaobønner. Det sikrer rimelige vilkår for landbrug og liv. For at bevare specifikke smagsvarianter bruger Michel Cluizel langvarig stegning ved lave temperaturer. For at opnå den uovertrufne smag af sine chokolader testede Cluizel ofte mere end 20 kombinationer af gærings- og stegemetoder. Selve ristningen, malingen og blandingen af kakaobønnerne foregår allerede i Frankrig i Voiron.
Når det kommer til ingredienser, er Michel Cluizel virkelig ligeglad. Han patenterede endda varemærket "Nobles Ingredients", hvilket i praksis betyder, at han i sine produkter bruger:
kun rent kakaosmør, uden tilsætning af vegetabilsk fedt,
naturlig Bourbon vanilje i stedet for vanillin,
bruger ikke sojalecithin eller kunstige smagsstoffer.
Virksomheden garanterer også, at ingen råvarer har gennemgået processen med bestråling eller ionisering.
Vægt og størrelse: 70g, 161×79×7 mm
Yderligere information
Mærke | Michel Cluizel |
---|---|
Kategorier | Mørk chokolade, Michel Cluizel |