×

Registrering

Profiloplysninger

Logindata

eller login

Fornavn er påkrævet!
Efternavn er påkrævet!
Fornavn er ugyldigt!
Efternavn er ugyldigt!
Dette er ikke en e-mailadresse!
E-mailadresse er påkrævet!
Denne e-mailadresse er allerede registreret!
Adgangskode er påkrævet!
Indtast gyldig adgangskode!
Indtast venligst 6 eller flere tegn!
Indtast venligst 16 eller flere tegn!
Adgangskoder er ikke ens!
Vilkår og Betingelser er påkrævede!
E-mail eller Adgangskode er forkert!
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g

Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g

Cremet 36% hvid chokolade, som er chocolatierkunstens højdepunkt. Det smelter langsomt på tungen og bringer smagen af smørkager, vaniljemælk, der gradvist åbner sig i smagen af vaniljebudding. Vandfaldet af smag afsluttes med bløde toner af karamel og friskhed. Kakaosmør kommer fra en blanding af Kayambe kakaobønner. Michel Cluizel skabte den med en nøje udvalgt kombination af bønner fra Mellemamerika, Afrika og Java for at opnå en fyldig, men delikat chokoladesmag.

Mærke

Michel Cluizel

59,90 kr

44,90 kr

På lager

ELLER

Oplysninger

Cremet 36% hvid chokolade, som er chocolatierkunstens højdepunkt. Det smelter langsomt på tungen og bringer smagen af smørkager, vaniljemælk, der gradvist åbner sig i smagen af vaniljebudding. Vandfaldet af smag afsluttes med bløde toner af karamel og friskhed. Kakaosmør kommer fra en blanding af Kayambe kakaobønner. Michel Cluizel skabte den med en nøje udvalgt kombination af bønner fra Mellemamerika, Afrika og Java for at opnå en fyldig, men delikat chokoladesmag.

Ingredienser : sukker, kakaosmør (36% chokoladeindhold), sødmælkspulver, emulgator: rapslecithin, ægte Bourbon-vanilje. Kan indeholde spor af nødder og gluten.

Enestående kvalitet: Michel Cluizel arbejder tæt sammen med landmænd og støtter dem med at bevare de traditionelle metoder til dyrkning og fermentering af kakaobønner. Det sikrer rimelige vilkår for landbrug og liv. For at bevare specifikke smagsvarianter bruger Michel Cluizel langvarig stegning ved lave temperaturer. For at opnå den uovertrufne smag af sine chokolader testede Cluizel ofte mere end 20 kombinationer af gærings- og stegemetoder. Selve ristningen, malingen og blandingen af kakaobønnerne foregår allerede i Frankrig i Voiron.

Når det kommer til ingredienser, er Michel Cluizel virkelig ligeglad. Han patenterede endda varemærket "Nobles Ingredients", hvilket i praksis betyder, at han i sine produkter bruger:

kun rent kakaosmør, uden tilsætning af vegetabilsk fedt,
naturlig Bourbon vanilje i stedet for vanillin,
bruger ikke sojalecithin eller kunstige smagsstoffer.

Virksomheden garanterer også, at ingen råvarer har gennemgået processen med bestråling eller ionisering.

Vægt og størrelse: 70g, 161×79×7 mm

Chokoladefabrikken i familien Michel Cluizel har produceret enestående chokolade siden 1948. Den ligger i Normandiet i det nordlige Frankrig.

Yderligere information

Mærke Michel Cluizel
Kategorier Hvid chokolade, Michel Cluizel

Indsend din bedømmelse

Indkøbskurv

Du har ingen varer i din indkøbskurv.