×

Registrering

Profiloplysninger

Logindata

eller login

Fornavn er påkrævet!
Efternavn er påkrævet!
Fornavn er ugyldigt!
Efternavn er ugyldigt!
Dette er ikke en e-mailadresse!
E-mailadresse er påkrævet!
Denne e-mailadresse er allerede registreret!
Adgangskode er påkrævet!
Indtast gyldig adgangskode!
Indtast venligst 6 eller flere tegn!
Indtast venligst 16 eller flere tegn!
Adgangskoder er ikke ens!
Vilkår og Betingelser er påkrævede!
E-mail eller Adgangskode er forkert!
Francois Pralus Madagascar 100% 100g

Francois Pralus Madagascar 100% 100g

Vores madagaskar bar legemliggør Francois Pralus' kærlighed til denne farverige ø. Vi henter vores bønner fra Ambaja, i regionen Sambirano, der er rig på criollos-træer.

Mærke

Francois Pralus

90,90 kr

74,90 kr

Ikke på lager

Spor produkt tilgængelighed
Giv mig besked, når dette produkt er på lager igen

Oplysninger

Vores madagaskar bar legemliggør Francois Pralus' kærlighed til denne farverige ø.
Vi henter vores bønner fra Ambaja, i regionen Sambirano, der er rig på criollos-træer.
Vores chokolade er så velafbalanceret med sin sprøde syre, frugtighed og blomsternoter.
Ikke underligt, at det er vores bestseller.
Bønnetype: Criollo

Ingredienser : 75% chokolade (kakao, sukker, rent kakaosmør, ikke-GMO sojalecithin). Opbevares på et køligt og tørt sted mellem 16 og 18 ° C. Kan indeholde spor af nødder eller mælk.

"Da jeg var i praktik hos Bernachon, gik det pludselig op for mig, at jeg kunne lave min egen chokolade af kakaobønner".

François Pralus er en enestående mesterchokolademager, fordi han er en af de få i Frankrig, der fremstiller sin egen chokolade. I dag fremstilles og sælges næsten 100 tons Pralus-chokolade hvert år.

François Pralus arbejder med tørrede kakaobønner, som han modtager fra de allerbedste kakaoplantager over hele verden, især fra Sydamerika og Indonesien.

Ud fra disse enestående bønner producerer han omkring femten rene varianter og 4 blandinger.

"Jeg gør alt selv, siger François Pralus, i stedet for at købe fra specialiserede leverandører."

Og han er nået endnu længere, siden han nu har sin egen kakaobønneplantage på Madagaskar.

François Pralus giver en af sine små hemmeligheder væk for at give os en mere præcis idé om, hvordan han opnår den rigtige smag, før han begynder at fremstille:
"Jeg brygger kakaoen i vand. Jeg kan hellere lide at lave urtete og søder den lidt med sukker, så lader jeg den stå. Det giver mig en præcis idé om, hvordan smagen vil være, før jeg starter fremstillingsprocessen."

Yderligere information

Kakaoniveau 100%
Ingredienser cocoa, cocoa butter, non-GMO soy lecithin
Næringsværdier pr 100 g
Energiværdi 571 kcal / 2364 kJ
Fedtstoffer 44 g
Proteiner 12 g
Kulhydrater 24 g
heraf sukkerarter 2 g
Mærke Francois Pralus
Vægt 100 g
Kategorier 100% chokolade, Mørk chokolade, Francois Pralus

Indsend din bedømmelse

Indkøbskurv

Du har ingen varer i din indkøbskurv.