Loginformular
Registrering
Profiloplysninger
Logindata
eller login
Oplysninger
70% chokolade fra kakaobønner fra Guayas-regionen i Ecuador med knuste kaffebønner af den aromatiske Arabica-variant fra Brasilien (min. 9%). Chiapas-regionens høje højde og økologiske dyrkningsmetoder giver kaffebønnerne en gourmetaroma og enestående smag, der vil appellere til selv den mest krævende kender. Toner af brændt kakao frigives gradvist fra chokoladen, som bobler gennem kaffens duft. Frugt og grøntsags friskhed fuldender din oplevelse. Chokoladen er økologisk, glutenfri og vegansk.
Michel Cluizel kommer med en ny udgave i 2021, hvor han fremhæver smagen af mørk chokolade ved at øge indholdet af kakaobønner til mindst 70 %. De mælkeholdige indeholder nu mindst 47 % kakaobønner. Når han laver chokolade, bekymrer han sig om hvert trin i chokoladefremstillingen. Du finder nu også navnet på området/plantagen på emballagen, eller grundlæggende smagsnoter.
Modtaget priser fra internationale konkurrencer:
bronzemedalje, Academy of Chocolate, London, 2021, kategori "Best Flavored dark bar"
1 stjerne, Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, London, 2021
for sin forgænger Michel Cluizel Noir Café 60%: guldmedalje, Academy of Chocolate, London, 2011, kategori "Best Flavored dark bar"
Ingredienser: kakaobønner, sukker, Arabica kaffebønner (9%), kakaosmør. Kan indeholde spor af nødder, mælk og gluten.
Produkt fra BIO-landbrug, BIO-certificering: FR-BIO-10, CZ-BIO-003.
Enestående kvalitet: Michel Cluizel arbejder tæt sammen med landmænd og støtter dem med at bevare de traditionelle metoder til dyrkning og fermentering af kakaobønner. Det sikrer rimelige vilkår for landbrug og liv. For at bevare specifikke smagsvarianter bruger Michel Cluizel langvarig stegning ved lave temperaturer. For at opnå den uovertrufne smag af sine chokolader testede Cluizel ofte mere end 20 kombinationer af gærings- og stegemetoder. Selve ristningen, malingen og blandingen af kakaobønnerne foregår allerede i Frankrig i Voiron.
Når det kommer til ingredienser, er Michel Cluizel virkelig ligeglad. Han patenterede endda varemærket "Nobles Ingredients", hvilket i praksis betyder, at han i sine produkter bruger:
kun rent kakaosmør, uden tilsætning af vegetabilsk fedt,
naturlig Bourbon vanilje i stedet for vanillin,
bruger ikke sojalecithin eller kunstige smagsstoffer.
Virksomheden garanterer også, at ingen råvarer har gennemgået processen med bestråling eller ionisering.
Vægt og størrelse: 70g, 161×79×7 mm
Yderligere information
Mærke | Michel Cluizel |
---|---|
Kategorier | Chokolade med smag, Mørk chokolade, Michel Cluizel |