Loginformular
Registrering
Profiloplysninger
Logindata
eller login
Oplysninger
Chokoladens rige farve varsler intensiteten af dens smag. Arcango er skabt af en udvalgt blanding af kakaobønner. De træagtige og krydrede noter, som kakaobønnerne fra Afrika giver til chokoladen, efterfølges af noter af krydret frugt (f.eks. grapefrugt) og blomster takket være bønnerne fra Mellemamerika. Bitterheden af kakao og noter af brændt kaffe kan opfattes i eftersmagen.
I 2021 kommer Michel Cluizel med en ny udgave fuld af nye opskrifter og attraktive emballager, hvor han tydeligt angiver de grundlæggende smagsnoter fra diagrammerne og kakaobønnernes oprindelse. Han bekymrer sig om hvert trin i at lave chokolade.
Priser vundet fra internationale konkurrencer for sin forgænger Michel Cluizel Grand Noir 85%:
bronzemedalje, Academy of Chocolate, London, 2011, kategori "Bean to Bar - Best Dark Bar"
sølvmedalje, Academy of Chocolate, London, 2016, kategori "Best Dark Bean to Bar Over 80%"
Ingredienser: kakaobønner, uraffineret sukker, kakaosmør, ægte Bourbon-vanilje. Kan indeholde spor af nødder, mælk og gluten.
Enestående kvalitet: Michel Cluizel arbejder tæt sammen med landmænd og støtter dem med at bevare de traditionelle metoder til dyrkning og fermentering af kakaobønner. Det sikrer rimelige vilkår for landbrug og liv. For at bevare specifikke smagsvarianter bruger Michel Cluizel langvarig stegning ved lave temperaturer. For at opnå den uovertrufne smag af sine chokolader testede Cluizel ofte mere end 20 kombinationer af gærings- og stegemetoder. Selve ristningen, malingen og blandingen af kakaobønnerne foregår allerede i Frankrig i Voiron.
Når det kommer til ingredienser, er Michel Cluizel virkelig ligeglad. Han patenterede endda varemærket "Nobles Ingredients", hvilket i praksis betyder, at han i sine produkter bruger:
kun rent kakaosmør, uden tilsætning af vegetabilsk fedt,
naturlig Bourbon vanilje i stedet for vanillin,
bruger ikke sojalecithin eller kunstige smagsstoffer.
Virksomheden garanterer også, at ingen råvarer har gennemgået processen med bestråling eller ionisering.
Vægt og størrelse: 70g, 161×79×7 mm
Yderligere information
Mærke | Michel Cluizel |
---|---|
Kategorier | Mørk chokolade, Michel Cluizel |