Loginformular
Registrering
Profiloplysninger
Logindata
eller login
Oplysninger
Vores madagaskar bar legemliggør Francois Pralus' kærlighed til denne farverige ø.
Vi henter vores bønner fra Ambaja, i regionen Sambirano, der er rig på criollos-træer.
Vores chokolade er så velafbalanceret med sin sprøde syre, frugtighed og blomsternoter.
Ikke underligt, at det er vores bestseller.
Bønnetype: Criollo
"Da jeg var i praktik hos Bernachon, gik det pludselig op for mig, at jeg kunne lave min egen chokolade af kakaobønner".
François Pralus er en enestående mesterchokolademager, fordi han er en af de få i Frankrig, der fremstiller sin egen chokolade. I dag fremstilles og sælges næsten 100 tons Pralus-chokolade hvert år.
François Pralus arbejder med tørrede kakaobønner, som han modtager fra de allerbedste kakaoplantager over hele verden, især fra Sydamerika og Indonesien.
Ud fra disse enestående bønner producerer han omkring femten rene varianter og 4 blandinger.
"Jeg gør alt selv, siger François Pralus, i stedet for at købe fra specialiserede leverandører."
Og han er nået endnu længere, siden han nu har sin egen kakaobønneplantage på Madagaskar.
François Pralus giver en af sine små hemmeligheder væk for at give os en mere præcis idé om, hvordan han opnår den rigtige smag, før han begynder at fremstille:
"Jeg brygger kakaoen i vand. Jeg kan hellere lide at lave urtete og søder den lidt med sukker, så lader jeg den stå. Det giver mig en præcis idé om, hvordan smagen vil være, før jeg starter fremstillingsprocessen."
Yderligere information
Kakaoniveau | 100% |
---|---|
Ingredienser | cocoa, cocoa butter, non-GMO soy lecithin |
Næringsværdier | pr 100 g |
Energiværdi | 571 kcal / 2364 kJ |
Fedtstoffer | 44 g |
Proteiner | 12 g |
Kulhydrater | 24 g |
heraf sukkerarter | 2 g |
Mærke | Francois Pralus |
Vægt | 100 g |
Kategorier | 100% chokolade, Mørk chokolade, Francois Pralus |