Loginformular
Registrering
Profiloplysninger
Logindata
eller login
Oplysninger
Høj procentdel - 65% - mælkechokolade fremstillet af kakaobønner dyrket i Haiti. Smagen af denne chokolade minder om caribisk frugt og kommer i gradvise bølger, ligesom havet, der beskytter og vasker plantagen. Hvis du i slutningen af smagningen lugter et strejf af salt, er det et minde, som havet selv har efterladt.
Ingredienser: kakaobønner og kakaosmør (min. 65 %), sukker, mælkepulver.
Enestående kvalitet af ingredienser: Stéphane Bonnat bekymrer sig om kvaliteten af dets ingredienser. Kvaliteten af chokoladen er baseret på kvaliteten af ingredienserne:
- kakaobønner og rent kakaosmør uden tilsat vegetabilsk fedt, rørsukker i stedet for roesukker.
Den bruger aldrig sojalecithin, vanillin eller kunstige smagsstoffer. Alle produkter er 100% fri for genetisk modificerede organismer.
Vægt og størrelse: 100 g, 153×75×10 mm
Den familiedrevne Bonnat chokoladefabrik har produceret enestående chokolade siden 1884.
Yderligere information
Mærke | Bonnat |
---|---|
Kategorier | Mælkechokolade, Bonnat |