Loginformular
Registrering
Profiloplysninger
Logindata
eller login
Vi beklager, men Bonnat Asfarth 65% 100g er udgået af produktion.
Disse produkter kan muligvis have din interesse:
Bonnat Lait 55% 100g74,90 kr 59,90 kr |
Michel Cluizel Sardines en Chocolat au Lait 5 pack119 kr 109 kr |
Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g59,90 kr 53,90 kr |
Bonnat Grand'Anse 65% 100g74,90 kr 68,90 kr |
Bonnat Mana 65% 100g74,90 kr 68,90 kr |
Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g59,90 kr 44,90 kr |
Oplysninger
Mælkechokolade Oprindelse Indonesien 65% kakao.
"Jeg mener, at en chokoladefabrikant har pligt til at arbejde på hele sit produkt, lige fra at høste kakaobønnerne og fermentere dem på plantagen, til at riste og forvandle dem, når de ankommer til Frankrig. på denne perfektionisme. Vores omhyggelige opmærksomhed på detaljer og vores passion er det, der driver os til at gøre mere end blot at samle grands crus."
Forvent at blive overrasket... når du første gang smager Bonnat-chokolade. Forvent det uventede, et udstillingsvindue af smag og rene, fløjlsbløde fornemmelser af fornøjelse. Oplevelsen vil få dig til at genoverveje alt, hvad du ved om fantastisk chokolade og om de uendelige muligheder, som barer af Bonnat-chokolade kan tilbyde dig. Denne enestående oplevelse begyndte med visionen om en dygtig og engageret håndværker, en utrættelig ambassadør for hans kunst og smagsvidenskaben.
Stéphane Bonnat har arvet sin vision gennem familietraditionen , og han fortsætter med at udvikle den ved at fremstille Maison Bonnats historiske produkter og ved at producere sit eget personlige arbejde, og dermed skabe det 21. århundredes benchmark-chokolader lidt ad gangen. Velkommen til Grands Crus d'Exception, faste prisvindere i internationale konkurrencer!
Søn, barnebarn og oldebarn af chokolademagere og konditorer, han er en af to eller tre professionelle i verden, der forbinder den fuldstændige beherskelse af sit fag med oprindelsen og kvaliteten af kakaobønner. Som rejsende i hjertet, besøgte han sin første plantage i en alder af 17 og lærte alt, hvad der er at vide om kakaodyrkning fra sydamerikanske bønder. Stéphane er chokolademager og konditor af profession og har måske rejst tværs gennem Europa for at træne med de bedste, men han lærte også Bonnats unikke teknikker og hemmelighederne bag god chokolade ved at arbejde sammen med sin far Raymond i familiens laboratorium.
Yderligere information
Kakaoniveau | 65% |
---|---|
Ingredienser | cane sugar, cocoa, cocoa butter, powdered milk |
Næringsværdier | pr 100 g |
Energiværdi | 626 kcal / 2596 kJ |
Fedtstoffer | 49 g |
Proteiner | 8 g |
Kulhydrater | 40,5 g |
heraf sukkerarter | 30,6 g |
Mærke | Bonnat |
Vægt | 100 g |
Kategorier | Mælkechokolade |