×

Registrering

Profiloplysninger

Logindata

eller login

Fornavn er påkrævet!
Efternavn er påkrævet!
Fornavn er ugyldigt!
Efternavn er ugyldigt!
Dette er ikke en e-mailadresse!
E-mailadresse er påkrævet!
Denne e-mailadresse er allerede registreret!
Adgangskode er påkrævet!
Indtast gyldig adgangskode!
Indtast venligst 6 eller flere tegn!
Indtast venligst 16 eller flere tegn!
Adgangskoder er ikke ens!
Vilkår og Betingelser er påkrævede!
E-mail eller Adgangskode er forkert!
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

Blød chokolade med en afbalanceret rund smag skiller sig ud med en fyldig kakaoaroma med et strejf af træagtige noter med en dråbe lakrids. Denne 72% chokolade skabt af en nøje udvalgt kombination af forskellige typer kakaobønner fra Mellemamerika, Afrika og Java kaldet Kayambe.

Mærke

Michel Cluizel

59,90 kr

44,90 kr

På lager

ELLER

Oplysninger

Blød chokolade med en afbalanceret rund smag skiller sig ud med en fyldig kakaoaroma med et strejf af træagtige noter med en dråbe lakrids. Denne 72% chokolade skabt af en nøje udvalgt kombination af forskellige typer kakaobønner fra Mellemamerika, Afrika og Java kaldet Kayambe.

Modtaget priser fra internationale konkurrencer:

for sin forgænger indtil 2020: sølvmedalje, Academy of Chocolate, 2016, kategori "Bedste mørke bønne til bar under 80%"
Ingredienser: kakaobønner, sukker, kakaosmør, ægte Bourbon vanilje. Kan indeholde spor af nødder, mælk og gluten.

Enestående kvalitet: Michel Cluizel arbejder tæt sammen med landmænd og støtter dem med at bevare de traditionelle metoder til dyrkning og fermentering af kakaobønner. Det sikrer rimelige vilkår for landbrug og liv. For at bevare specifikke smagsvarianter bruger Michel Cluizel langvarig stegning ved lave temperaturer. For at opnå den uovertrufne smag af sine chokolader testede Cluizel ofte mere end 20 kombinationer af gærings- og stegemetoder. Selve ristningen, malingen og blandingen af kakaobønnerne foregår allerede i Frankrig i Voiron.

Når det kommer til ingredienser, er Michel Cluizel virkelig ligeglad. Han patenterede endda varemærket "Nobles Ingredients", hvilket i praksis betyder, at han i sine produkter bruger:

kun rent kakaosmør, uden tilsætning af vegetabilsk fedt,
naturlig Bourbon vanilje i stedet for vanillin,
bruger ikke sojalecithin eller kunstige smagsstoffer.
Virksomheden garanterer også, at ingen råvarer har gennemgået processen med bestråling eller ionisering.
Vægt og størrelse: 70g, 161×79×7 mm

Yderligere information

Mærke Michel Cluizel
Kategorier Mørk chokolade, Michel Cluizel

Indsend din bedømmelse

Indkøbskurv

Du har ingen varer i din indkøbskurv.