×

Registrering

Profiloplysninger

Logindata

eller login

Fornavn er påkrævet!
Efternavn er påkrævet!
Fornavn er ugyldigt!
Efternavn er ugyldigt!
Dette er ikke en e-mailadresse!
E-mailadresse er påkrævet!
Denne e-mailadresse er allerede registreret!
Adgangskode er påkrævet!
Indtast gyldig adgangskode!
Indtast venligst 6 eller flere tegn!
Indtast venligst 16 eller flere tegn!
Adgangskoder er ikke ens!
Vilkår og Betingelser er påkrævede!
E-mail eller Adgangskode er forkert!
Bonnat Java 65% 100g

Bonnat Java 65% 100g

Mælkechokolade Oprindelse Indonesien 65% kakao. Forvent at blive overrasket, når du første gang smager Bonnat-chokolade. Forvent det uventede, et udstillingsvindue af smag og rene, fløjlsbløde fornemmelser af fornøjelse.

Mærke

Bonnat

74,90 kr

59,90 kr

På lager

ELLER

Oplysninger

Mælkechokolade Oprindelse Indonesien 65% kakao.

"Jeg mener, at en chokoladefabrikant har pligt til at arbejde på hele sit produkt, lige fra at høste kakaobønnerne og fermentere dem på plantagen, til at riste og forvandle dem, når de ankommer til Frankrig. på denne perfektionisme. Vores omhyggelige opmærksomhed på detaljer og vores passion er det, der driver os til at gøre mere end blot at samle grands crus."

Forvent at blive overrasket... når du første gang smager Bonnat-chokolade. Forvent det uventede, et udstillingsvindue af smag og rene, fløjlsbløde fornemmelser af fornøjelse. Oplevelsen vil få dig til at genoverveje alt, hvad du ved om fantastisk chokolade og om de uendelige muligheder, som bare af Bonnat-chokolade kan tilbyde dig. Denne enestående oplevelse begyndte med visionen om en dygtig og engageret håndværker, en udrættelig ambassadør for hans kunst og smagsvidenskaben.

Stéphane Bonnat har arvet sin vision gennem familietraditionen , og han fortsætter med at udvikle den ved at fremstille Maison Bonnats historiske produkter og ved at producere sit eget personlige arbejde, og dermed skabe det 21. århundredes benchmark-chokolader lidt ad gangen. Velkommen til Grands Crus d'Exception, hurtige prisvindere i internationale konkurrencer!

Søn, barnebarn og oldebarn af chokolademagere og konditorer, han er en af to eller tre professionelle i verden, der forbinder den fuldstændige beherskelse af sit fag med oprindelsen og kvalitet af kakaobønner. Som rejsende i hjertet, besøgte han sin første plantage i en alder af 17 og lærte alt, hvad der er at vide om kakaodyrkning fra sydamerikanske bønder. Stéphane er chokolademager og konditor af profession og har måske rejst tværs gennem Europa for at træne med de bedste, men han lærte også Bonnats unikke teknikker og hemmelighederne bag god chokolade ved at arbejde sammen med sin far Raymond i familiens laboratorium.

Yderligere information

Kakaoniveau 65%
Ingredienser cane sugar, cocoa, cocoa butter, powdered milk
Næringsværdier pr 100 g
Energiværdi 626 kcal / 2596 kJ
Fedtstoffer 49 g
Proteiner 8 g
Kulhydrater 40,5 g
heraf sukkerarter 30,6 g
Mærke Bonnat
Vægt 100 g
Kategorier Mælkechokolade, Mørk chokolade, Bonnat

Indsend din bedømmelse

Indkøbskurv

Du har ingen varer i din indkøbskurv.