Loginformular
Registrering
Profiloplysninger
Logindata
eller login
Oplysninger
Høj procentdel - 65% - mælkechokolade fremstillet af kakaobønner dyrket i Filippinerne tilbyder en række berusende aromaer. Kakaotræerne fra denne plantage siges at være ankommet fra Mexico for næsten 500 år siden ombord på spanske skibe.
Denne mælkechokolade er meget karakteristisk i begyndelsen af smagningen, men glider så blidt ind i søde blomsteraromaer, der på magisk vis transporterer dig mellem to kontinenter, der komplementerer hinanden.
Ingredienser: kakaobønner og kakaosmør (min. 65 %), sukker, mælkepulver.
Enestående kvalitet af ingredienser: Stéphane Bonnat bekymrer sig om kvaliteten af dets ingredienser. Kvaliteten af chokoladen er baseret på kvaliteten af ingredienserne:
kakaobønner og rent kakaosmør uden tilsat vegetabilsk fedt,
rørsukker i stedet for roesukker.
Den bruger aldrig sojalecithin, vanillin eller kunstige smagsstoffer. Alle produkter er 100% fri for genetisk modificerede organismer.
Vægt og størrelse: 100 g, 153×75×10 mm
Den familiedrevne Bonnat chokoladefabrik har produceret enestående chokolade siden 1884. Beliggende i byen Voiron i Frankrig.
Yderligere information
Mærke | Bonnat |
---|---|
Kategorier | Mælkechokolade, Bonnat |